Pennsylvania

2018.01.28. 21:06

Öt életet követelt egy lövöldözés az Egyesült Államokban

Az incidens a pennsylvaniai Pittsburghtől délre történt, öt halottról és egy sebesültről számolt be a rendőrség.

A lövöldözés Pittsburghtől mintegy 90 kilométernyire délre, a marylandi határ közelében lévő Saltlickban történt a település autómosójánál.

A helyi rendőrség közlése szerint két férfit és két nőt találtak holtan, két sebesültet kórházba szállítottak, egyikük a kórházban meghalt. A lövöldözést vasárnap hajnalban követték el. A helyzetet a rendőrség egyelőre még csak feltárni próbálja, de feltételezése szerint az elkövető is az áldozatok között van. Az áldozatok kilétéről nem adtak tájékoztatást, a rendőrség közleményben nyugtatta meg a helybélieket, hogy a közösséget „nem fenyegeti közvetlen veszély”.

Robert Broadwater rendőr a Pittsburgh Post-Gazette című lapnak azt mondta: egyelőre nem tudni, mi lehetett az elkövető célja, de biztos, hogy kábítószer nem játszott szerepet a gyilkosságokban. Elmondta azt is, hogy két holttestet egy kisteherautóban, két áldozatot pedig az autómosó műhely előtti parkolóban találtak meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában