konzultáció

2017.09.22. 22:35

Tuzson: a bevándorlás nemzeti ügy

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint meg kell állítani a Soros-tervet.

A bevándorlás nem pártügy, hanem nemzeti ügy, amely évtizedekre meghatározza egy ország sorsát, ezért kérünk mindenkit, hogy vegyen részt a Soros-tervről hamarosan meginduló nemzeti konzultáción – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán pénteken.

Tuzson Bence hangsúlyozta: meg kell állítani a Soros-tervet, vagyis azt a folyamatot, törekvést, hogy embereket telepítsenek Magyarországra, megnyissák az ország határait és az ország hosszú távon megváltozzon. Úgy folytatta: ezt csak akkor lehet megtenni, ha erőt kap a kormány, ha az emberek akaratát tudja képviselni.

A baloldal sokáig tagadta a bevándorlás mint probléma létezését, aztán a kvótákét is, noha utóbbi ügyben már bírósági ítélet született. A baloldal „vagy egyes újságírók” tagadják a Soros-terv létezését is, pedig az írásos formában is megjelent – tette hozzá az államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában