bűncselekmény

2020.09.17. 13:06

Vádat emeltek egy börtönőrre támadó fogvatartott ellen Szegeden

A vagyon elleni és személy elleni erőszakos bűncselekmények miatt többször elítélt férfi a Szegedi Fegyház és Börtönben tölti jogerős büntetését.

Vádat emeltek azzal az elítélttel szemben, aki tavaly nyáron bántalmazott egy biztonsági felügyelőt a Szegedi Fegyház és Börtönben – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő férfit hivatalos személy elleni erőszak bűntettével vádolják.

A vagyon elleni és személy elleni erőszakos bűncselekmények miatt többször elítélt férfi a Szegedi Fegyház és Börtönben tölti jogerős büntetését. A vádirat szerint tavaly június 3-án reggel 7-kor a vádlott az egyik körlet folyosóján ököllel arcon ütötte az ott szolgálatot teljesítő biztonsági felügyelőt.

A bántalmazás következtében a felügyelő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el, súlyosabb egészségkárosodás kialakulása nem várható – tudatta a csoportvezető ügyész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában