Alkoholgyanús

2018.03.14. 13:48

Zavart állapotban kampányol Gyurcsány (szavazás)

Szavak és prímszámok után keresgélt a feltűnően zavarosan fogalmazó DK-s pártelnök. Nincs kizárva, hogy a baloldali összefogás lényege a mértéktelen alkoholfogyasztás.

Forrás: echotv

Gyurcsány Ferenc, úgy tűnik, megfáradt a sok kampányolásban, és az is lehet, hogy néhány itallal próbálta meg enyhíteni a stresszes kampányhangulatot. Ezt azonban pont rosszkor tette, hiszen épp egy fránya sajtótájékoztatót kellett (volna) tartania.  Úgy tűnik, a baloldali összefogás fontos összekötő eleme az alkohol, Kunhalmi Ágnes korábban már állt ki részegen sajtótájékoztatót tartani, Gyurcsány sem akart elmaradni tőle – állapítja meg az Origo cikke.

Gyurcsánynak sikerült egy maradandó „mesterművet” produkálnia, amely során a DK bukásáról és prímszámokról is értekezett a szimpatizánsai és párttársai legnagyobb meghökkenésére. Gyurcsány „örökérvényű” mondatai így szóltak:

„Az MSZP és a DK megállapodásának a lényege, hogy le kell váltani a DK-t.”

„Legnagyobb kétszámjegyű prímszám mennyi maga szerint? 11, segítek magának. -SZÜNET- Nem, nem az a legkisebb, és melyik a legnagyobb?”

Ilyen és ehhez hasonló mélyenszántó gondolatok hangoztak el a kabaréjelenetben, érdemes hát megnézni a teljes videót, íme:

Emlékeztetőül pedig álljon itt Kunhalmi Ágnes részegen előadott produkciója:

[eweb-voting id="2247313"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában