Ősi

2016.12.19. 20:09

Mert adni jó!

Ősi községben december 5-én a közösségi teremben Mikulás-ünnepséget rendeztek.

olvasói

Civil kezdeményezésként Beke Ferenc ősi lakos támogatók útján szervezte meg az ünnepséget. Ezáltal 47 rászoruló, hátrányos helyzetű gyerek részesülhetett a Télapó által átadott csomagban. Volt mogyoró, csoki, szaloncukor, ropi és még sok minden. A gyerekek önfeledten rajzoltak, amíg várták, hogy a Tél-apó megérkezzen.

Somogyiné Marton Nikoletta a várpalotai család- és gyerekjóléti szolgálattól köszöntette a gyer-mekeket a szüleikkel együtt. Mondandójában felhívta a gyermekek figyelmét a jó tettre, a szeretetre, az elfogadásra és arra, hogy nemcsak kapni jó, de ugyanolyan fontos adni is.

Ezt követően a gyerekek énekkel köszöntötték a Télapót, akinek olyan nehéz volt a puttonya, hogy Gál Gabriella, Ősi védőnője segítségére is szükség volt. Jó volt látni és átérezni a gyermekek mosolyát, a meghittséget, az izgalmat a várakozásra, és hogy vannak még lelkes támogatók, akik szív-ükön viselik a gyermeki sorsokat.

Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet a támogatóknak, akik adománya és hozzájárulása nélkül nem kerülhetett volna sor a Mikulás-ünnep megrendezésére.

Beke Ferenc, Ősi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!