Otthon

2017.05.11. 13:46

A nagy lakásépítési láz jót tesz a kiskereskedelemnek is (x)

Egyre többen döntenek a lakásépítés mellett, ami részben a kedvező hitel ajánlatoknak is köszönhető. Ha építkezésről van szó, akkor már megszokhattuk, hogy több iparág is előnyeit élvezheti a megnövekedett keresletnek.

Nem csak a tüzépek kínálatára mutatkozik mind nagyobb kereslet, hanem a lakberendezés területén tevékenykedő cégek is felvirágzóban vannak. Ma már néhány kattintással megrendelhetjük a szükséges bútorokat vagy elektronikai cikkeket, és a legtöbbször a boltokban tapasztalható áraknál olcsóbban juthatunk hozzá új kedvenceinkhez.  A Márkabolt.hu webáruház adatai alapján az ingatlanpiac növekedésével együtt a háztartási gépek iránti kereslet is emelkedett.  Mire vezethető vissza?

Mindegy, hogy új építésű ingatlant vásárolunk, az építkezés mellett döntünk, vagy egy használt lakást néztünk ki magunknak, legtöbben úgy vagyunk vele, hogy szeretnénk újszerű készülékekkel, berendezésekkel felszerelni leendő otthonunkat.  Ez a tendencia jelenleg is megfigyelhető. A fűtési szezon végén el rendszerint több összeg áll rendelkezésünkre a hónapban, és ilyenkor hajlamosak vagyunk olyan kiadásokat is megengedni magunknak, amelyeket egyébként nem.

A tartós fogyasztási cikkek és az akár prémium kategóriás elektronikai termékek iránt egyre nagyobb kereslet mutatkozik. Népszerűségüket az is alátámasztja, hogy az építkezések alkalmával sokan alakítanak ki gépesített konyhát, vagy éppen minden extrával felszerelt fürdőszobát. A szükséges készülékeket ma már néhány kattintással megrendelhetjük a világhálón keresztül, és biztosak lehetünk benne, hogy megbízható minőséget kapunk a pénzünkért.

Vannak olyan berendezések, melyek az otthon kényelmes használata érdekében kiemelt jelentőséggel bírnak. A mosógép, a hűtőszekrény, vagy például a főzőlap nélkül ma már elképzelhetetlenek az ingatlanok.  A korábban talán még luxusnak számító mosogatógép is egyre többek lakásában kap helyet, hiszen segítségével jelentősen meggyorsítható a háztartási munka.

Míg egy kétszemélyes család esetében ugyan nélkülözhető, de ahol már két-három gyermek is van, ott bizony akár órákkal kevesebbet kell a háziasszonynak a konyhában állni a berendezésnek köszönhetően. Mindezeken túl még nem is beszéltünk azokról a kisebb elektronikai cikkekről, melyekkel hétköznapjainkat jelentősen megkönnyíthetjük.

Érdemes kihasználni az akciós online ajánlatokat is, hiszen könnyen lehet, hogy segítségükkel több ezer forinttal olcsóbban juthatunk hozzá a lakás nélkülözhetetlen elemeihez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!