hirdetés

2020.12.11. 10:51

Bővíthető étkezőgarnitúrák, étkező szettek, kinyitható asztalok és székek Veszprémben, a Fa-Centrumban

A kinyitható étkezőasztalok továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen több előnnyel rendelkeznek. Akár egy kisebb helyen (pl. kis panellakás konyhájában) is elfér egy ilyen praktikus asztal, de nyitható, tehát akár 40-50 cm-rel hosszabbítható. Így ha van egy összejövetel vagy ünnepi ebéd, vacsora a családdal akkor a kis asztalból gyorsan nagyobbat varázsolhatunk, ahol mindenki kényelmesen elfér. Ez általában azt jelenti, hogy egy 6 személyes étkezőasztal 8 személyesre bővíthető, de akár még nagyobb, 10 személyesre bővíthető asztalok is vannak.

A veszprémi Fa-Centrum Bútor- és Lakberendezési Áruház kínálatában is több ilyen meghosszabbítható étkezőasztal kapható, ezek közül sokat személyesen is meg tudunk nézni az Orgona utcai bútorüzlet bemutatótermében.

Modernebb, vagy hagyományos stílusban is találunk ilyen asztalokat. A központi lábas verzió azért is közkedvelt, mert a székek jobban elférnek, kényelmesebben körül lehet ülni, nem okoz gondot az asztal lábainak elhelyezkedése. És ne felejtsük el azt, hogy takarítani is egyszerűbb, mert porszívózásnál vagy felmosásnák sem kell az asztal lábait kerülgetnünk.

Természetesen az asztalokhoz sokféle szék közül választhatunk.A modernebb formavilág gyakran modernebb anyaghasználattal párosul, ilyenkor a laminált bútorlapok mellett gyakran a fém és üveg is szerepet kap. Az üveglapos étkezőasztalokat azért is szeretik, mert az asztallapról a szennyeződések könnyebben tisztíthatóak.
Szintén népszerűen a különböző tömörfa étkezőgarnitúrák, amelyek egy magyar asztalosműhelyből érkeznek a . Ezek szintén bővíthető termékek, és valódi keményfából készülnek. Stabil kivitel és kiemelkedő minőség jellemző ezekre az étkező bútorokra – ezek bizony 50 év elteltével is használható bútorok lesznek! Nyugodtan mondhatjuk, hogy kiszolgálnak akár több generációit is. Többféle pácolt színben is megrendelhetőek ezek a termékek, a székekhez pedig tetszőleges kárpit választható.

Ha asztal és székek vásárlásán gondolkodunk, vagy csak tájékozódni szeretnénk a lehetőségekről, akkor is érdemes ellátogatni a Fa-Centrum Bútor- és Lakberendezési Áruházba. A veszprémi vállalkozás több mint 20 éve foglalkozik fa- és bútorlapos bútorok, fenyőbútorok, és lakberendezési kiegészítők forgalmazásával.

Áruházunk: Veszprém, Orgona utca 1. | Email: [email protected] | Tel.: (88) 566 530

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!