Otthon

2015.07.05. 09:06

Fogadjunk örökbe egy virágcsokrot!

A vidéki virágkötők, virágboltok is csatlakoznak ahhoz a kezdeményezéshez, amely Fogadj örökbe egy virágcsokrot címmel indult.

Tóth B. Zsuzsa

De hogyan fogadhatunk örökbe egy virágcsokrot? A kérdésre Lantos Krisztina virágkötő adott választ. Kriszti szerint egyszerű a dolog. A regisztráló lelkes virágkötők, kereskedők tíz-tíz csokrot helyeznek el városuk különböző pontjain július 20-án, hogy mosolyt csaljanak arcunkra. Aki megtalálja a felajánlott csokrot, annak eleve örömet szereznek azzal, de ha továbbadja az illető valakinek, akkor duplán jót tettek. Úgyhogy érdemes nyitott szemmel járni aznap az utcákon, parkokban, köztereken rábukkanhatunk az egyébként ingyenes pompás csokrokra és meglephetünk azokkal valakit. Magát a felajánló virágkötőt is, aki jó néven veszi, ha készítünk egy fényképet magunkról, vagy a megajándékozott szerencsésről és azt bármilyen módon eljuttatjuk a virágcsokrot készítőhöz. Tehát július 20-án többszáz „árválkodó” virágcsokor találhat gazdára, ha partnerek leszünk a kedves kezdeményezésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!