Otthon

2015.05.04. 12:35

Ha vendégek jönnek...

Dányi-Wéber Veronika vendéglátó-technikus szerint ha jól tervezzük meg a vendégfogadást, mentesülünk az esetlegesen azzal járó stressz alól.

Tóth B. Zsuzsa

Praktikus, ha előre eltervezzük az egyes feladatokat, a menüt, a bevásárlást. Ne feledkezzünk meg a folyadékról, vízről, gyümölcsléről, és a savanyúságról, friss salátáról, szalvétáról, terítőről. Nézzük át az étkészleteket, poharakat. Az ételek elkészítésének ütemezése során vegyük figyelembe, hogy meleg van, az étel könnyen romlik. Nem árt, ha van kéznél hűtőtáska, jégakku, hátha kevés a hely a hűtőben. A tálalásnál időzítsük, hogy semmi ne romolhasson meg, friss maradjon az étel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!