hirdetés

2021.06.30. 14:28

Kerítés építés betonelemekből

A praktikus kerítés az épület stílusához illeszkedik, és nemcsak védi, hanem díszíti is azt, valamint emeli a ház értékét.

A beton kerítéselemek nagyon mutatósak, erősek, időtállóak, és gondozást alig igényelnek. Előnyük e mellett, hogy viszonylag kevés idő alatt nagy területeket lehet velük körbevenni.

A kerítésoszlopok, és a köztes mezők zárása fedlapokkal megoldható. A betonkerítés építésénél nagy figyelmet kell fordítani a fagyveszélyre. A megfelelő mélységben épített kerítéssel elkerülhető a felfagyás.

A betonkerítések javára írható, hogy külön alapozást nem igényelnek. Az oszlopok felállításakor a függőlegességükre, pontos távolságukra, és a kerítés nyomvonalára kell figyelni. Ferde síkú terepen pedig az alsó, és először lehelyezendő panelek alatt a talajt a lejtésnek megfelelően lépcsőzetessé kell alakítani. Így bármilyen ferde nyomvonalú területen ideális lépcsőzetű betonkerítés könnyen kialakítható.

Ha az a cél, hogy gyorsan, dekoratív, és masszív kerítést húzzunk fel egy ingatlan köré, vagy annak csak egy szakaszára, akkor a számos lehetőség közül a betonkerítések bő kínálatából érdemes választani.

Nézzen körül nálunk, szeretettel várjuk Kereskedésünkben!

 

{utcakép beillesztő kód}

Kapcsolat

Cím:

8411 Veszprém-Kádárta, Győri út 1.

Tel.:

+36 88 458 500

Fax:

+36 88 458 501

Email:

Nyitvatartás:

H – P:

7:00-16:00 óráig

Szo:

7:00-12:00 óráig

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!