Otthon
2012.06.23. 06:57
Konyhai trükkök, fortélyok nem csak kezdő háziasszonyoknak
Akármilyen tapasztalt háziasszony is az ember lánya, néhány apró trükk, tapasztalaton alapuló fortély mindig jól jöhet a konyhában. Ne röstelljük kipróbálni őket!
Magyar Hajnalka
● Ha mézet kell kimérni kanállal, előbb olajozzuk meg az eszközt. Garantáltan lecsusszan róla a nedü.
● Ne öntsük a lefolyóba a befőttek, konzervek levét. Salátákba, süteményekbe tökéletes ízadó komponens lehet.
● A főtt tészta nem áll össze, ha kiszedés előtt egy pohár hideg vizet öntünk a főzőléhez.
● A hússzeleteket érdemes úgy lefagyasztani, hogy fóliát helyezünk közéjük. Nem fagynak össze, s lehetővé válik, hogy mindig annyit vegyünk elő, amennyire szükségünk van.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre