hirdetés

2021.09.29. 15:45

újHÁZtól újHÁZikó a pöttömöknek!

Az újHÁZ Centrum 2016-ban indította el „Jót tenni jó” címmel jótékonysági programját, melynek célja, hogy a lehető legkülönbözőbb módokon hívják fel a figyelmet arra, hogy lokálpatriotizmussal és összefogással sokat tehetünk társadalmi környezetünk jobbá tételéért.

Ennek 2018 óta kiemelkedő projektje a minden évben megrendezésre kerülő Pöttöm Fürdő Program, melynek célja a gyermekek második otthonának, az óvodai körülményeknek a javítása, még higiénikusabbá tétele.

Ennek keretében egy magyarországi óvoda mosdóhelyiségét újítják fel, valamint néhány ÚjHázikó is gazdára talál, mert segíteni jó!

Az idei év egyik szerencsés ÚjHázikó nyertese a Jenői Hétmérföldes Óvoda volt. Szeptember közepén a Veszprém-Kádártai Lang Építőanyag Kereskedés munkatársai – Ábrahám Gábor és Vörös Andor – kiszállították és átadták az ajándék játszóházat az óvodavezetőnek Erdélyiné Szalai Gabriella Katalinnak.

Az új kerti játék nagy meglepetés volt a gyerekeknek, akik miután meglátták, azonnal birtokba is vették a kisházat. A kicsiken kívül az óvónénik is nagyon örültek a megérdemelt nyereménynek.

Szeretettel gratulálunk a sikeres pályázathoz, és sok vidám percet kívánunk az ovisoknak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!