Otthon

2017.07.17. 15:29

Radiátor akár kőből is

VESZPRÉM Ma már nem kell azon törnünk a fejünket, hogy a radiátorokat hogyan tüntessük el szem elől a lakásban. A különböző dizájnos és mégis praktikus megoldásoknak köszönhetően a helyiségek mindegyikébe illő fűtőtestet találunk.

Tóth B. Zsuzsa

A dizájnos lapradiátor, csőradiátor, elektromos radiátor, törölközőszárító radiátor, fürdőszoba-radiátor több száz típusából, rengeteg színből választhatunk. Cseppet sem unalmas, sőt, a helyiség stílusához illő radiátorokat kínálnak az üzletek, így a fűtőtest bármely modern lakberendezés része, akár a lakás dísze lehet.

A fürdőszobába térelválasztóként is szolgáló törülközőszárítót tehetünk, és a dizájnerek által megálmodott modellek multifunkcionális lakberendezési tárggyá változtatják a korábban csupán a fűtési funkciót ellátó radiátorokat a többi helyiségben. Egy igényesen kialakított lakásban nem ronthatja el a képet egy közönséges radiátor, ami harmonikus enteriőrben sok esetben egyszerűen idegen elemnek tűnik.

A modern radiátorok mindenféle fűtésrendszerhez igazodnak. A központi vagy cirkófűtéshez, a vegyes üzeműhöz, az elektromoshoz egyaránt. Akár a lakás minden helyisége más radiátort kaphat, de egy stílusban és rengeteg színben is gondolkozhatunk. Az extravagáns modellek szokatlan, izgalmas és összetéveszthetetlen formájukkal igazi látványelemek lehetnek a lakás bármely helyiségében, művészi dekorációvá varázsolva ezt az egyébként általában unalmas fűtőeszközt, de nem szorítva háttérbe a fűtőteljesítmény fontosságát.

A hőt jól tartó öntöttvas radiátorok mellett a piacon jelen vannak a helyiség levegőjét rövid idő alatt kellemes hőmérsékletre felmelegítő alumíniumradiátorok, valamint az innovatív, alacsony hőmérsékleten is kellemes meleget nyújtó kőradiátorok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!