Otthon

2017.05.08. 19:11

Rendrakás a fürdőszobában

VESZPRÉM - Szálka Saci lakberendező szerint a fürdőszoba - csakúgy, mint a konyha - komoly napi igénybevételnek van kitéve.

Tóth B. Zsuzsa

Az ott felhalmozott kozmetikumok, sminkfelszerelések rendetlenné tehetik a helyiségetLegjobb, ha úgy állunk neki a lomtalanításnak, hogy mindent kiviszünk a fürdőszobából: így képet kapunk arról, mi minden halmozódott fel, és láthatjuk, mi az, ami nem tartozik oda. Utóbbiak elpakolásával már sokat tettünk fürdőszobánkért.

A kozmetikumok szavatossági idejét érdemes időközönként ellen-őrizni, mert ugyan viszonylag sokáig elállnak, de a nem naponta használt termékekről hajlamosak vagyunk megfeledkezni. A lejárt, illetve nem használt termékektől szabaduljunk meg! Sokszor egyszerűen nem tudjuk hova tenni a törölközőket.

Az ajtóra szerelt törölközőtartók megoldást kínálnak erre a problémára. A kis helyeket is érdemes „belaknunk”, hasznosságuk sokkal nagyobb, mint ahogy azt gondolnánk. A fürdőköpenyek, törölközők tárolására kiválóan alkalmasak. Henger alakba hajtogassuk őket össze, és tegyük egymásra. Helyhatékony megoldás, és látványnak sem utolsó.

A gyerekek imádnak a kádban pancsolás közben játszani. Azért, hogy ne sorakozzon mindenütt gyerekjáték, érdemes ezek tárolására egy vízálló műanyag dobozt alkalmazni. A sminkeléshez és az el-távolításához tartozó holmi-kat tárolhatjuk rattandobozban vagy cserépedényben is. Ez amellett, hogy egyszerű megoldást kínál, még mutatós is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!