tiszta udvar, rendes ház

2019.08.27. 10:59

Virágos portákat díjaztak Tapolcán

A Virágos Tapolcáért mozgalmat idén is megrendezték a városban az előkertek, erkélyek virágosítására, valamint meghirdették a Tiszta udvar, rendes ház mozgalmat is. Az elbírálás helyszíni szemlén történt.

Tóth B. Zsuzsa

Fotó: pixabay.com

A zsűri döntése alapján az erkély kategóriában díjazott Sáfár Gyula a Kazinczy tér 11-ből, Lakossy Gyuláné a Kossuth Lajos utcából, Mayer Nándorné, Gadácsi Károlyné, Kocsis Lajosné és Szabó József a Berzsenyi Dániel utcából, Dányi Józsefné a Billege utcából, Wéberné Borbély Éva a Deák Ferenc utcából, Belényesi Csaba és Molnár Erika a Fő térről, Kovács Józsefné a Fenyves utcából.

Az előkert kategóriában díjazott Kocsor Lászlóné és Parragi Ferencné a Fenyves utcából, a Kazinczy tér 11-es és 13-as társasház, Torsa Ferencné és Orbán Béláné a Juhász Gyula utcából, Fehérvári Miklósné, Dér Béláné és Kocsis Lászlóné a Berzsenyi Dániel utcából, a Lesence utca 10-es számú társasház.

A családi ház kategóriában a Tiszta udvar, rendes ház táblát kapta Karácsony Lajosné az Alkotmány utcából, Ihász Jánosné a Bárdos Lajos utcából, Horváth Béla a Bajcsy-Zsilinszky utcából, Stark Béla a Batthyányi utcából, Bárka Roland, a diszeli Gyulaffy utcából, Kamonné Mayer Andrea a diszeli István utcából, Bakos Zoltánné a Eötvös utcából, Németh Mária Anita a Juhász Gyula utcából, Fábián Gáborné a Kandó utcából, Horváth Lajosné a Kodály utcából, Farnadi Magyar Judit a Madách utcából, Szabó Péterné a Radnóti utcából, Tóth János a Stadion utcából, Szöllősi Károlyné a Tanúhegyek utcából és Kovács Sándor a Pacsirta utcából.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!