Pápa

2015.12.20. 13:57

Adventi klubtalálkozó - Névnaposait is felköszöntötte a pápai Megújulás Klub

Pápa - A karácsonyvárás jegyében telt a Rákbetegek Országos Szervezetéhez tartozó Megújulás Klub legutóbbi foglalkozása.

Polgár Bettina

Az eseménynek a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színházépülete adott otthont, ahol az ünnepi díszbe öltözött asztalokon számos finomság várta a klubtagokat. Hörömpöly Imréné, a Megújulás Klub elnöke kifejtette: rendkívül eseménydúsan teltek korábbi foglalkozásaik, emellett két új tag csatlakozott hozzájuk, akiknek az ünnepi összejövetel alkalmával nyílt lehetőségük megosztani történetüket társaikkal.

A klubfoglalkozások kreatívan telnek: a tagok kukoricaháncsból készítettek karácsonyi díszeket

A résztvevők a jó hangulatú találkozón ajándékcsomagot is kaptak, ami többek között vitaminkészítményeket és jövő évi asztali naptárt tartalmazott, a Megújulás Klub névnapos ünnepeltjeit pedig egy-egy szál gerberával köszöntötték. A jó hangulatról a Munkácsy Zenestúdió fellépői gondoskodtak, emellett a klubtagok karácsonyi verseket és történeteket olvastak fel az eseményen. Hörömpöly Imréné elárulta, a 2016-os esztendő ugyancsak programokban gazdagnak ígérkezik számukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!