Pápa

2016.01.06. 08:27

Újabb arany minősítést kapott a népszerű pápai fúvószenekar

Pápa – Arany minősítést kapott Pápa Város Fúvószenekara 2016-os újévi fúvósshow-ja, a Legyen tánc! elnevezésű nagy sikerű produkció a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség szakmai zsűrijétől.

Polgár Bettina

A pápai fúvósok tavaly a szórakoztató, míg idén a koncertfúvós kategóriában mérettették meg magukat aktuális műsorukkal, teljesítményüket pedig mindkétszer kiválóra értékelték: 2015-ben és 2016-ban is arany minősítést kaptak.

A szakma mellett a közönség is rendre elismeri a Horváth Adrián karnagy által vezetett, nagy népszerűségnek örvendő zenekart, amit többek között az is hűen szemléltet, hogy a Legyen tánc! eddigi mindhárom bemutatóját telt ház fogadta és vastaps zárta.

Az idén újraalakulásának 70. évfordulóját ünneplő pápai fúvószenekar a nyáron nemzetközi fúvóstalálkozót szervez Pápára. Az előzetes tervek alapján hét magyar, illetve külföldi csoport vendégeskedik majd a városban július első felében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!