Pápa

2017.02.02. 18:40

Nagyon jól élt a prostitúciót folytató nők pénzéből

Pápa – Kitartottság bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség egy 44 éves férfival szemben, aki megélhetését éveken keresztül nagyobb részt külföldön prostitúciót folytató nők pénzéből fedezte – tájékoztatta a Naplót Gulyás Ildikó főügyészségi szóvivő.

Polgár Tibor

A vádirat szerint az elkövető 2010-ben ismerkedett meg az ügy egyik sértettjével, majd utóbb élettársi kapcsolatot létesített vele. A sértett a külföldön keresett pénzéből – melynek eredetéről a férfi tudott – rendszeresen adott az elkövetőnek, aki azt kezdetben közös megélhetésükre, majd saját életszínvonalának emelésére fordította.

2012-ben a nő jövedelméből javíttatta meg autóját, gépkocsikat, aranyékszereket vásárolt, valamint vállalkozásának létrehozására is a sértettől kért és kapott pénzt. 2015-ben felbomlott a vádlott és a sértett élettársi kapcsolata, amely alatt az elkövető összesen mintegy 8 millió forintot szerzett meg a prostitúcióból élő sértettől.

A vádlott 2013-ban egy másik nőt rávett arra, hogy élettársához hasonlóan – szintén Svájcban – prostitúciót folytasson. A megközelítőleg hathetes időszak alatt a nő a teljes jövedelmét a vádlottnak adta, aki azt felélte. A sértett ezt követően Németországba ment, de az ott szerzett pénzének nagy része is az elkövetőhöz került, aki a nőtől szintén összesen mintegy 8 millió forinthoz jutott hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!