Pápa

2013.11.06. 18:27

A Jobbik elutasítja a bírálatot

Orbán Imre, a Jobbik pápai szervezetének elnöke visszautasítja az általa becsmérlőnek tartott szavakat, amelyekkel dr. Áldozó Tamás, Pápa polgármestere Süle Zsolt jobbikos önkormányzati képviselőt illette.

Polgár Tibor

A veol.hu-n október 24-n jelent meg tudósításunk Süle Zsolt sajtótájékoztatójáról, amelyen a radikális párt képviselője az ideiglenes uszodabezárást, a Várkertfürdő működését és az önkormányzat gazdálkodását kritizálta. Válaszában dr. Áldozó Tamás többek között elmondta: javasolja Süle Zsoltnak, olvassa el a város gazdasági programját, így megkímélheti a nyilvánosságot – idézzük – a „badarságoktól”. Ehhez kapcsolódóan a Jobbik helyi vezetője írásban juttatta el közleményét szerkesztőségünkbe.

– Úgy gondolom, hogy azok a jelzők, melyeket polgármester úr megengedett magának önkormányzati képviselőnkkel szemben, alacsony színvonalúak és elfogadhatatlanok. Nagyon sajnálom, hogy polgármester úr így vélekedik politikustársáról, aki joggal bírálta és állított görbe tükröt a városvezetés elé. Egy ellenzéki politikus kötelessége a kontroll gyakorlása a hatalom felett, ezt a jogát senki nem vonhatja kétségbe. Jelezni kívánom, hogy Pápa város problémáiért  nem a Jobbikot terheli a felelősség, sokkal inkább a várost 23,5 éve vezető kormánypárti vezetést. Amennyiben polgármester úr kritikát kíván megfogalmazni, akkor arra kérem, tegye azt saját munkájukkal kapcsolatban, mert van mit górcső alá venni – fogalmazott Orbán Imre.

A jobbikos közleménnyel kapcsolatban megkerestük dr. Áldozó Tamást, aki nem kívánt reagálni Orbán Imre mondataira. Lapunkban a témát lezártnak tekintjük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!