Pápa

2014.03.09. 16:58

A Jobbik programját ismertették

Pápa - Kampányunk eddig kifejezetten jól sikerült, hiszen míg a Fidesz és a baloldal egymás lejáratásával van elfoglalva, addig a Jobbik azzal foglalkozik, hogyan lehet szebb jövőt, jobb megélhetést, több munkahelyet létrehozni Magyarországon. Mi alapvetően egy programközpontú kampányt folytatunk.

Nagy Imre

Többek közt ezeket a gondolatokat fogalmazta meg Volner János, a Jobbik alelnöke, aki Ferenczi Gábor országgyűlési képviselő-jelölttel érkezett vasárnap délután Pápára, hogy lakossági fórumon ismertessék pártjuk programját. A művelődési központ emeleti előadótermét megtöltő érdeklődők elsőként a megélhetés, a rend és közbiztonság, illetve az elszámoltatás hármas témakörére épülő program elemeit hallgatták meg. A nemzet felemelkedését megcélzó, a Kimondjuk, megoldjuk elnevezésű program Volner János véleménye szerint szakmailag kidolgozott válaszokat ad az ország minden felmerülő problémájára.

A munkahelyteremtés kapcsán a Jobbik alelnöke a hét gazdaságfejlesztési tervről beszélt, kiemelve a mezőgazdaság, a bányászat és az élelmiszer feldolgozás újrateremtésének jelentőségét. A közbiztonsággal kapcsolatban a csendőrség felállítását, az önfenntartó börtönök kérdését és a halálbüntetés visszaállítását célzó ügydöntő népszavazás kezdeményezését taglalta, míg az elszámoltatással kapcsolatban a magyar jogrendszer hiányosságaira utalva kifejtette, a Jobbik kormányra kerülése esetén számon kéri mindazokat, akik az országot a mostani nehéz helyzetbe juttatták. A fórum zárásaként előbb ő, majd Ferenczi Gábor képviselő-jelölt válaszolt a felmerült kérdésekre, felvetésekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!