Pápa

2013.12.09. 13:30

Batyusbál volt, sok szeretettel

Pápa - Az idős kor nem is olyan rossz, tanúsíthatja ezt a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Érdekképviseleti Egyesülete is. Ezért szerveztük ezt a batyus bált. Itt mindenki kötetlenül szórakozhat, énekelhet, táncolhat. Az otthonról hozott süteményekből, üdítőkből mindenki mindenkit megkínál nyilatkozta Baán Éva az egyesület elnöke.

Füszfáné Bolla Katalin

A kisebb nagyobb rendezvények, mint a majális, a nőnap, az idősek világnapja, és a karácsonyi ünnepség, a közös kirándulások és programok mind azt a célt szolgálják, hogy a több mint 500 tagjuk jól érezze magát. Borbély László már 13 éve tagja a klubnak, általában minden programon részt vesz.

– Szeretem a társaságot, jó a csapat, itt nem érzem egyedül magam. Ha valakinek valami problémája van a ház körül vagy a kerti munka torlódott össze, akkor összefogunk néhányan, és együtt megoldjuk – magyarázza.

Megszólalt a zene. Szinte azonnal elkezdtek járni a lábak az asztal alatt, és a táncparkett sem maradt sokáig üresen. Fotó: Füszfáné Bolla Katalin

Balassa Zoltánné szerint is szinte testvéri kapcsolatok alakultak itt ki:

– Jóban rosszban együtt vagyunk, megfiatalodunk egymás társaságában. Tavaly Görögországban még a 90 éves Laci bácsi is közöttünk táncolt.

A rövid köszöntő után megszólalt a zene. Szinte azonnal elkezdtek járni a lábak az asztal alatt, és a táncparkett sem maradt sokáig üresen.

Címkék#pápa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!