Pápa

2016.11.23. 21:10

Elkészült a kastélynaptár - Ismét bemutatják a nagy múltú intézmény szépségeit

Pápa - Ebben az esztendőben is gazdagon illusztrált, impozáns falinaptárt adott ki az Esterházy-kastély.

Babos Petra

Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, a tavalyi év sikerein felbuzdulva úgy gondolták, hogy idén is megörvendeztetik az érdeklődőket egy naptárral.

- A havi elosztású naptárnak teljesen más a megjelenése, mint tavaly. A 2017. évi naptárban a 12 plusz egy borítófotóval a kastély szépségeit akarjuk láttatni, az intézmény apró, de jellemző részleteinek kiemelésével, valamint a kiadvány a rendezvényeket, szolgáltatásokat is bemutatja. A naptárt Nagy Balázs tervezte, a fotók pedig Major Tamás, Varga Domonkos és Nagy Balázs, a kastély állandó fotósainak szépérzékét dicsérik. Az impozáns kiadvány idén is dísze lehet a helyiségeknek - hangsúlyozta Boros Katalin.

Boros Katalin tartja kezében a 2017. évi kastélynaptárt  Fotó: Babos Petra

Hozzáfűzte, sok-sok évre elegendő naptárt lesznek képesek majd kiadni, hiszen rengeteg szemet gyönyörködtető részletet tudnak még bemutatni a barokk kastélyból. A Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, a sok fotó közül nem volt egyszerű választani, s a képek, melyek kimaradtak, a 2018. évi naptárban kaphatnak helyet.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!