Pápa

2013.12.11. 16:30

Gondos gazdálkodás Pápán

Pápa - Az év utolsó ülését tartotta a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás társulási tanácsa a Pápai Járási Hivatal tanácstermében.

Polgár Tibor

Többek között tárgyaltak a társulás első háromnegyed évi gazdálkodásáról és a 2014. évi munkatervéről. Emellett módosították a 2013. költségvetést, illetve a szervezeti és működési szabályzatot, az alapító okiratot, valamint a társulási megállapodást. Nem utolsó sorban pedig határozatot hoztak a szervezet 2014. évi átmeneti gazdálkodásáról. A tanácskozáson ezúttal is egyhangú döntések születtek. Kunszt Szabolcs, a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás elnöke a Naplónak elmondta: egy szervezet életében mindig adódnak nehézségek, ugyanakkor a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás 2013. évi működése stabil és kiegyensúlyozott, ráadásul minden bizonnyal pénzmaradvánnyal zárják az esztendőt. A társulás várhatóan január végén, február elején tartja majd következő ülését.

Címkék#pápa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!