Pápa

2012.04.01. 07:22

Irodát nyitott a Jobbik Pápán

Pápa - Irodát avatott Pápán a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi alapszervezete pénteken délután.

Polgár Tibor

A Deák Ferenc utcai Kiss Zoltán-házban működő Jobbik-irodát Erőss Bulcsú jobbikos önkormányzati képviselő és Ferenczi Gábor, a párt országgyűlési képviselője mutatta be sajtótájékoztató keretében. Erőss Bulcsú elmondta, szeretnék megfelelő tartalommal megtölteni az irodát, ezért állandó ügyelet lesz a helyiségben. Így hétköznaponként – egy adott időintervallumban – lehetőséget biztosítanak majd a pápaiaknak, hogy problémáikat, észrevételeiket, tanácsaikat, esetleges kritikáikat megoszthassák a Jobbikkal.

Ferenczi Gábor kiemelte, pártjuk számára különösen fontos az állampolgárokkal való személyes, közvetlen kapcsolattartás, amihez nagy segítséget nyújtanak a kihelyezett irodáik. Az országgyűlési képviselő hozzátette, a megyében immár hat településen rendelkezik irodával a Jobbik, és ez a szám a közeljövőben csak nőni fog. - A Jobbik kiemelten kezeli a vidéki kistelepüléseket, fontos, hogy az itt élők érezzék, nincsenek magukra hagyva. Mozgalmunk nem csak politikai tartalommal tölti meg az irodáit, hanem gazdaszolgálattal, különféle szakmai fogadóórákkal, vagy éppen kulturális képzésekkel is segítjük a lakosságot - közölte Ferenczi Gábor, aki elmondta azt is, hogy 2012-ben a radikális párt kiemelten kezeli a termőföldek, az ivóvízkészlet, a kistelepülési iskolák, valamint a vasúti szárnyvonalak védelmét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!