Pápa

2017.02.24. 09:20

Jelmezes buli Pápán - Családi délutánt tartottak

Pápa - Népes gyerekhadtól volt zajos a Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont színházépületének emeleti előtere: az apróságok farsangi mulatságra érkeztek szüleik kíséretében. A családi délutánon kézműves játszóház, óriás játékok, maszkabál és bohócműsor várta a gyerekeket.

Meleg Andrea

Zsúfolásig megtelt a színházépület emeleti előtere a farsangi családi délutánon. A már hagyományos király-lány-, pillangó-, méhecske- és rendőrjelmezbe bújt gyerekek mellett különböző mesefigurák is életre keltettek.

- A Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű országos programsorozatot idén Minden-napi hagyományaink címmel hirdették meg, melyhez egyéb más rendezvényeink mellett a farsanggal is csatlakoztunk - nyilatkozta Müller Orsolya kulturális szervező. - A színházépület emeleti előtere hatalmas játszótérré alakult. A kreatív óriás játékok mellett kézműves játszóházzal és egészséges ételek kóstolásával vártuk a rendezvényre érkező családokat.

A nagyméretű játékokat nagyon kedvelték a gyerekek, hiszen ötletesek, színesek és vidámak. A kézműves-foglalkozáson az apróságok elkészíthették vagy megfestethették a jelmezükhöz szükséges álarcot, közben pedig egészséges ételeket és italokat kóstolhattak a Farkasgyepűi Egészségfejlesztő Iroda jóvoltából - fűzte hozzá a vidám program szervezője. Kiemelte, a rendezvényhez kapcsolódóan idén egy újdonsággal is készültek: saját maguk alakították ki azt a babakuckót, mellyel a legkisebbeknek kívántak kedveskedni.

A Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont farsangi családi délutánjának jelmezversenyére közel hatvanan jelentkeztek, ötletes maskarákban pedig nem volt hiány. A teljes programon több mint százan vettek részt Fotó: Meleg Andrea

A jelmezversenyre közel hatvanan jelentkeztek. A szervezők nemcsak a legjobb maskarákat díjazták, hanem a megmérettetés valamennyi résztvevőjét apró ajándékkal lepték meg. A jelmezes felvonulás után Dani és Lili bohóc táncos, zenés interaktív elő-adása szórakoztatta a gyerekeket és szüleiket. A Jókai Mór Művelődési és Szabad-időközpont szervezésében megrendezett programon az idei évben több mint százan vettek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!