Pápa

2017.08.09. 17:59

Mulatott a pápai Tókert

PÁPA - Idén 150 ezer forint gyűlt össze a tókerti városrészi nap alkalmával.

Polgár Bettina

Ezta jótékonyt célt szolgáló összeget a Nátuskerti Óvoda kapja meg.A tókerti városrészi nap főzőversennyel, valamint kispályás labdarúgótornával indult. Az eredményhirdetést köve-tően a Nátuskerti Óvoda Búzavirág csoportjának műsorát láthatta a közönség, majd a Munkácsy Zenestúdió lépett színpadra.

A Rebel Lion Tánc-Sport Egyesület szereplése után Császár Endre, a városrész önkormányzati képviselője és Áldozó Tamás, Pápa polgármestere köszöntötte a jelenlévőket. A főzőversenyt ebben az évben a nyugdíjasok csapata nyerte, a gasztronómiai megmérettetés alkalmával befolyt 150 ezer forintot pedig jótékony célra, a Nátuskerti Óvoda számára ajánlották fel.

A továbbiakban a Zsoodance Tánc-Sport Egyesület, a sztárvendégként meghívott Bebe, illetve a Rocklife Cover Band szórakoztatta a városrészi napra szép számmal ellátogatókat.A tókerti rendezvény kísérőprogramjaként többek között trambulin, ugrálóvár, portrérajzolás, kézműves játszóház, közlekedési játékok, rendőrautó-bemutató, továb-bá lovas kocsikázás biztosította a kikapcsolódást a résztvevőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!