Pápa

2012.02.23. 15:37

Szögre pontosan

Pápa - Sajtótájékoztatón számolt be a közelmúltban Orbán Imre, a Jobbik képviselője a megyei közgyűlés legutóbbi üléséről.

Nagy Imre

- A tárgyalt tizenhat napirendi pont közül hathoz szóltam hozzá és volt egy interpellációm is. Támogattam, hogy csökkentjük a képviselők és a bizottsági elnökök fizetését, de nem fogadtam el azt, hogy a közgyűlés elnökének és alelnökének a javadalmazása nem csökkent. Nem értettem egyet azzal sem, hogy a távozó Kovács Norbert alelnök úrnak "szobrot emeljünk" csak azért, mert tette a dolgát. Megkapta érte a fizetését.

Észrevételeztem azt is, hogy elnök úr a vita lezárását követően nem kell, hogy zárszavában megalázza az ellenzéki képviselőket. Több észrevételem mellett interpelláltam a közgyűlés elnökéhez a kormányhivatal kezelésébe került intézmények további sorsával, adósságukkal kapcsolatban. Nem kaptam érdemi választ, de továbbra is szögre pontosan szeretném tudni, és meg is tudom, hogy mekkora összegről van szó - fogalmazott Orbán Imre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!