Pápa

2014.05.31. 12:35

Tízezer fő felett a 18. Pápa Agrárexpón

Dr. Áldozó Tamás a 18. Pápa Agrárexpót értékelte

Nagy Imre

Pápa – A kiadásainkat még nem tudjuk pontosan számba venni, de az biztosan állítható, hogy a városnak ez a rendezvénye 2-3 milliós tiszta bevétellel zárt. Egy ilyen sok embert megmozgató rendezvénynél ez mindenképpen megsüvegelendő eredmény.

Így fogalmazott dr. Áldozó Tamás a múlt hét végén lebonyolított 18. Pápa Agrárexpót értékelő szerdai sajtótájékoztatón.

Mint azt a város polgármestere elmondta, a belépők számát tízezer fő felettire becsülik. A fizetősökön túl a kamara vendégeiként, illetve tiszteletjeggyel is sok százan érkeztek a rendezvényre. Kaptak belépőt vadászok, horgászok, a műsorokban fellépő szereplők, akik aztán ott is maradtak. Összesen 8476 fizető vendége volt az expónak.

Őket hatvannyolc kiállító és további harminckettő olyan kereskedő fogadta, aki valamilyen terméket, vagy szolgáltatást értékesített a rendezvény területén. – Úgy értékeltük, hogy különösen nagy volt a sikere a látványos favágó bemutatónak, illetve a traktor show-nak. Ezek a kiállítás új elemei voltak. Hagyományosan népszerűnek bizonyultak a lovas programok. A szervezőkön, a rendezőkön, az önkénteseken túl feltétlenül köszönetet szeretnék mondani a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának, ami részvételével és a szakmai programok biztosításával az összes országos agráreseménytől jól megkülönböztethetővé tette a kiállítást. Hiszen csak nálunk volt a falugazdász szolgálat huszadik évfordulójára szervezett, nyolcszáz főt megmozgató rendezvény.

Elnök úrnak indítványoztam, hogy kössünk egy olyan megállapodást, ami több évre előre meghatározza a kamara és a város önkormányzata együttműködését azért, hogy az expó hasonló keretek között és hasonló sikerrel rendeződhessék mindig. Köszönet mindazoknak, akik a szervezésben és a lebonyolításban részt vettek – fogalmazott Áldozó Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!