Pápa

2015.01.26. 16:05

Új elnöke van a Jobbik Veszprém megyei szervezetének

Pápa - Orbán Imrét választották meg a Jobbik Veszprém megyei elnökének a párt szombati tisztújító választmányi ülésén.

Polgár Tibor

A részletekről az érintett politikus sajtótájékoztatón számolt be hétfőn délután a pápai Nemzeti Szalonban. Mint mondta, elnöki megbízatása két évre szól. Emellett a megyei tisztújítás alkalmával négy alelnököt is választottak, közéjük tartozik a leköszönő elnök, Ferenczi Gábor, továbbá Dobó Zoltán, Forgó Gyula és Galambos István. A gazdasági vezető Süle Zsolt lesz egy évig – tudtuk meg Orbán Imrétől. Hozzátette, a megyei választmány döntött a kabinetek újraszervezéséről is. Ennek keretében gazdasági, rendvédelmi és katasztrófavédelmi, mezőgazdasági és vidékfejlesztési, kulturális, egészségügyi, valamint önkormányzati kabinetet állítottak fel.


Süles Zsolt és Orbán Imre a hétfő délutáni sajtótájékoztatón (Fotó: Polgár Tibor)

– A napi szintű munka a választókerületekben testesül majd meg, ezek élén választókerületi elnök és szervező áll. Megyei elnökként koordinálni fogom a választókerületek közti munkát, tovább építjük a Jobbik szervezeti hálóját. Települési szintre lebontva kapcsolattartói hálózatot hozunk létre – tájékoztatott a radikális párt megyei vezetője. Kérdésünkre, miszerint miért vállalta el az elnöki pozíciót, amikor nemrég – egy kivételével – minden tisztségéről lemondott, Orbán Imre igencsak határozottan csupán ennyit felelt: „Helyzet van!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!