tizenöt éves múlt

2017.11.16. 19:57

Vidám összejövetelt tartottak a távközlési nyugdíjasok

Jó hangulatú összejövetelt tartott a pápai Huszár Közösségi Házban a Pápai Távközlési Nyugdíjas Klub.

Polgár Bettina

Az esemény alkalmával Visváderné Cseh Mária, a klub alapító tagja és titkára, valamint Kocsis Károly klubvezető köszöntötte a jelenlévőket.

Visváderné Cseh Mária elmondta, több mint 15 esztendős múltra tekint vissza Pápai Távközlési Nyugdíjas Klub, mely jelenleg mintegy 50 tagot számlál. – A klub kezdetben a távközlési nyugdíjasokból és a hozzátartozóikból alakult, az évek során azonban nagyon sok új tag lépett be hozzánk – magyarázta.

Megtudtuk, a családias légkörű csoporthoz a nagygyimóti Fürge Ujjak Klub is csatlakozott. – Minden lehetőséget megragadunk, hogy bővüljön a társaság, és továbbra is fenn tudjunk maradni – hangsúlyozta Visváderné Cseh Mária.

Mint mondta, a csoport tagjaival kéthetente találkoznak, és az ilyen alkalmakat gyakran színesítik előadások, születésnapi, illetve névnapi köszöntések.

Fotók: a szerző

A Pápai Távközlési Nyugdíjas Klub legutóbbi összejövetele alkalmával a Huszár Közösségi Házban színes műsor, kötetlen beszélgetés, valamint falatozás várt a vendégekre, és a révfülöpi nyugdíjasklub tagjai is részt vettek a programon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!