Peremarton

2016.07.04. 09:33

Helyi tehetségek a peremartoni napon

Peremarton - Helyi tehetségek mutatták be műsorukat a hagyományos Peremartoni nap rendezvényein.

Balla Emőke

Minden generáció képviselte magát az idei programon: óvodások és nyugdíjasok egyaránt jól szórakoztak, élvezték a műsort. Ez a  célja a Peremartoni napnak, hogy  összehozza a településen élőket. Régen látott ismerősök találkozhatnak, beszélgethetnek egymással, tölthetnek el egy kellemes délutánt. A június végi forróság sem vette kedvét a résztvevőknek. A meleg ellenére három csapat nevezett  a főzőversenyre, a  kondérokban ízletes ételek készültek:  kakaspörkölt, paraszthús és sztrapacska. Mindegyik csapat főztjét jutalmazták.

A Petőfi művelődési ház és könyvtár udvarán sokan voltak kíváncsiak a helyi fellépők műsoraira. Nagy taps fogadta a Hétszínvirág óvoda mindhárom csoportját, a Pereszke színjátszó csoportot, a Kid Rock And Roll SE-t, az Őszi napfény népdalkört, Varga Józsefet, Tóth Sándort, a Pere-rúzst, valamint az Őszi napfény néptánccsoportot.

A legkisebbek Tibi bohóc műsorán nevettek, lufit hajtogathattak légvárban ugrálhattak, guruló kerekű pónilovon lovagolhattak. Este Hatás Andrea előadóművész és Szeles József színművész operett műsora szórakoztatta a közönséget. A peremartoni programot diszkó zárta.

Címkék#Peremarton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!