Jézus Krisztus Szupersztár

2017.11.07. 17:50

2017-ben Veszprémben csak egy napon! (x)

Az októberi nagy budapesti visszatérést követően, november 25-én egy nagyszabású előadás keretén belül láthatják a nézők Veszprémben Andrew Lloyd Webber klasszikus művét, a Jézus Krisztus Szupersztárt. A darab óriási sikerrel tért vissza két előadás erejéig a Papp László Budapest Sportarénába a Madách Színház sztárjai előadásában. A fergeteges Webber rockopera egyetlen alkalommal kerül bemutatásra Veszprémben.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja Magyarországra csaknem huszonöt év után tért vissza 2010-ben, amikor a Madách Színház hármas szereposztásban tűzte műsorára a világhírű rockoperát. Az előadás modern és látványos köntösben mutatja be a bibliai történetet, melynek főhőse nem csak a címszereplő Jézus, hanem egyenrangú társa Júdás is.

Sasvári Sándor 11 éven keresztül játszotta Jézus szerepét. Az októberben 60. születésnapját ünneplő művész neve összeforrt ezzel a szereppel. Ő maga azt szokta mondani, hogy nem játssza, hanem átéli Jézust, és most ennyi idő után újra láthatja a közönség a Jézus Krisztus Szupersztár legendás Jézusát és az új Jézust együtt…

Különleges finálé!

És hogy hogy kerül két Jézus a darabba? Két korszak nagy találkozása lesz ez, két csodálatos művész, két fantasztikus hang a musical-irodalom legszebb imájával biztosan mindenkit elvarázsol majd.

Információ és jegyrendelés: www.koncert.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában