hirdetés

2019.12.02. 22:04

Engedjen a csábításnak, lépjen be az érzékek birodalmába

Az Aura Hidromasszázs Stúdió az elmúlt évben nagyon sok változáson ment keresztül. Nem csak új tagokkal, de exkluzív termékekkel is bővült. Tudjuk, hogy ha élenjáró termékeket forgalmazunk, évről-évre nekünk is újulnunk, változnunk kell, hiszen egy piacvezető gyártó is arról ismerszik meg, hogy mindig a vetélytársak előtt jár.

Mitől vagyunk benne biztosak, hogy nálunk a minőség garantált?

Innovatív jakuzzikat sorakoztatunk fel, melyeket a legkörnyezetkímélőbb technológiával állítják elő egyenesen Amerikában. A környezettudatosság jegyében a masszázsmedencéink vízkezelése is új dimenziókban kopogtat egy vegyszermentes jövőért. Ha egy jó masszőr hiányzik az életünkből, akkor a Hotspring jakuzzi a legtökéletesebb választás.

Mindemellett szakértő kollégáink lépésről-lépésre segítik a kedves Ügyfeleket, legyen szó a leendő kerti grilljük kiszemelésétől, a gőzkabinjuk megtervezésén, műfüves elképzelésükön keresztül, a dézsafürdőjük kiválasztásáig, – minden, ami a wellness életérzés.

Ha pedig valami igazán különlegeset szeretnének otthonukba, bátran ajánljuk az olasz SICIS-t. Az apró kockákból, vagy gigantikus laminált üveglapokból álló műremekeket, melyek térben és időben való utazást tesznek lehetővé, legyen szó egy trópusi kalandról, királyi pompáról, esetleg a jövő új stílusáról. Sokszínűsége lehetővé teszi, hogy megvalósítsuk individuumunkat, hogy otthonunk minden szeglete igazi valónkat tükrözze!

De nem csak a termékpalettánk színes, hanem a szolgáltatásaink is komplexek. Az egy személyes szaunától, a hatalmas szaunaházakig, az úszómedencéktől a medencefedésig mindent megtervezünk, és kivitelezünk, hogy Önnek csak megálmodnia kelljen!

Ha a témában kérdése van vagy információra van szüksége keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

 

Címünk: 8200 Veszprém, Török Ignác u. 4.

Nyitva tartás: Hétfőtől – Péntekig 9.00 – 17.00 | Szombat 9.00 – 13.00

Telefon: +36 (20) 958-0317 | +36 (20) 954-8558

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában