Hirdetés

2021.11.19. 06:00

Az ország legnagyobb élethű műfenyő kínálata

Úgy tűnik, az idei karácsony sem lesz fehér. De attól még lehet csodaszép, varázslatos és különleges! Ebben segítenek a Dekortrend műfenyő és fényfüzér szaküzletek, ahol beszerezhetjük a csodás karácsonyi kellékeket, fényeket és dekorációkat.

Forrás: Aqualing Kft.

Ha gyorsan, kényelmesen és higiénikusan szeretnénk megoldani idén a karácsonyfa kérdést, érdemes betérni a 9 Dekortrend üzlet egyikébe, ahol több, mint 40 féle műfenyő közül választhatunk. Kapható hozzá valósághű fenyőillat és fényfüzér is. Egy filmbe illő karácsonyfa alapja egy tökéletes műfenyő – állítják a dekortrendesek.

Fotó: Aqualing Kft.

A műfenyők között van 2D-s, 3D-s, kevert levelű, óriás, mini, design, prémium és világítással ellátott is. A dekor girlandok többféle verzióban és színben kaphatók: a 2D-s és a 3D-s műfenyő ágakból készített, magas minőségű, élethű fenyőgirland és karácsonyi girland dekorációkat ajtó- vagy ablakkeretre, kandallóra, korlátokra helyezhetjük. A girlandok levelei nem szúrnak, ágai könnyen hajlíthatóak, így könnyedén rakhatunk rájuk ledes fényfüzéreket, karácsonyi díszeket.

Fotó: Aqualing Kft.

A műfenyő számos előnye közül talán a legjobb, hogy nem koszolja össze a kocsit, a lakást, a kezünket, nem hullik a levele, és nem is szúr annyira. Nem kell a hidegben fát vadászni, sőt a törzsét sem kell faragni, mivel mindegyik talppal együtt kapható. Könnyű súlya miatt biztonságos, ezért, ha házi kedvencünk fel is döntené, nem fog kárt tenni semmiben. Ha vigyázunk rá, akár 10-15 évig is használhatjuk. Ennyi idő alatt pedig még az ökológiai lábnyoma is kisebb, mint ugyanennyi kivágott fenyőnek.

A LED fények kategóriájában ablakdíszek, jégcsap fényfüzérek, fényfüggönyök, fényhálók, dekor- és elemes fényfűzérek, projektorok, Crystalline-, karácsonyi-, kerti-, toldható- és okos fények találhatóak. A Dekortrend toldható fényfüzér, fényháló, jégcsap fényfüzér és fényfüggöny termékeinek legnagyobb előnye, hogy egyetlen konnektorról működtethetőek. Ennek köszönhetően komplex világítási rendszereket tervezhetünk velük az otthonunkba és a kertünkbe. Attól függően, hogy milyen hangulatot szeretnénk teremteni, választhatunk hideg fehér vagy meleg fehér színek között, s akkor sem kell aggódnunk, ha a tervezett hátteret esetleg „elrontaná” a fekete kábel, mert átlátszó kábel is kapható! A kerti fénysorok között találunk színes mediterrán és party fényfüzért, valamint elegáns, tündérfényes dekorációt is.

Fotó: Aqualing Kft.

Az elengedhetetlen karácsonyi illatokról pedig az amerikai Scentsicles illatpálcák gondoskodnak, amik tökéletes hangulatot teremtenek bármilyen helyiségben! Egy üvegcse 6 illatpálcát foglal magába 6 fém akasztóval, amivel könnyedén felhelyezhető a pálca a műfenyő sűrű ágai közé. Illata nem tolakodó, hanem kellemesen lágy, mint egy valódi fenyőillat!

Fotó: Aqualing Kft.

A beltéri mellett a kültéri dekoráció is épp olyan fontos, kertünk és teraszunk téli fényeit is egyszerűen megoldhatjuk a Dekortrend toldható világítási rendszereivel! A lenyűgöző LED-es égősorok könnyedén felhelyezhetők egy konnektor – és a Dekortrend szakértő kollégái segítségével, akik szívesen adnak szakmai tanácsokat, segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában, hogy elégedetten dőlhessünk hátra, miközben a pazarul kivilágított otthonunkban gyönyörködünk.

Amennyiben kényelmesen, otthonról szeretnénk megoldani a vásárlást, akkor a Dekortrend webáruházban is beszerezhetjük a kiszemelt termékeket, házhoz szállítással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában