hirdetés

2021.11.15. 10:00

Téli gumicsere: már online is lehetséges

PR-cikk

Car mechanic changing wheels in car

Nem érdemes megvárni a téli gumicserével az első havazást, hiszen a tartósan 7°C alatti hőmérsékletben már indokolt az abroncscsere. A hideg, ősz végi időjárás beköszöntével az autósok tömegesen szeretnék a nyári gumi szettet lecserélni. Ilyenkor kihívást jelent időpontot foglalni a gumiszervizekbe és gyakori a hosszú várakozási idő. Jó hír, búcsút inthetünk a téli gumi rendeléssel és cserével járó kellemetlenségeknek az Abroncs Kereskedőház Kft. (AKH) innovációjának köszönhetően. A tömött ügyfélvárókban töltött hosszú órák helyett, rendelje meg a téli gumikat, foglaljon időpontot és fizessen érintésmentesen online, otthona kényelméből!

Innováció a magyar gumiabroncs piacon

Az 1995-ben alapított, családi vállalkozásként induló AKH a hazai gumiabroncs piacon több kategóriában piacvezetővé vált. A több mint 25 éves szakmai múltra visszatekintő vállalat éves forgalma meghaladja az 1 millió darab abroncsot. A siker egyik kulcsa a folytonos innováció, ezért döntött úgy az AKH 2018-ban, hogy megkezdi a digitális átállást.

Az újításnak köszönhetően a gumi.hu webáruház lett az első magyar webshop, amely a kiváló minőségű gumiabroncsok vásárlásán túl, több mint 200 gumiszervizből álló partnerhálózatot kínál az ügyfelek számára. Így a magyar piacon korábban nem látott módon, az ügyfelek online fizetéssel vásárolhatnak gumiabroncsokat és foglalhatnak időpontot a professzionális szervizek egyikébe. A téli gumi vásárlás és időpontfoglalás egy felületen, gyorsan és kényelmesen elintézhető. Ha nem vagyunk biztosak a döntésben, akkor a felületükön a legfrissebb ADAC téli gumi tesztek eredményeit is tanulmányozhatjuk az AUTO BILD téli gumi teszt mellett.

Freepik

Gyors és biztonságos téli gumicsere

Túl a webshop nyújtotta kényelmen, további előnyökkel szolgálhat az érintésmentes digitális fizetés és a zsúfolt ügyfélvárók elkerülése. A pandémiás időszakban sokan igyekeznek a személyes kontaktus csökkentésére. Míg a hagyományos gumiszerviz esetén gyakran elkerülhetetlen a hosszú személyes várakozás, az AKH digitális megoldása jelentősen csökkenti a várakozási időt!

Az egyik legnépszerűbb hazai ár-összehasonlító oldalon hagyott visszajelzések alapján, az ügyfelek 98%-ban elégedettek a gumi.hu nyújtotta online abroncsvásárlás és szerviz időpont foglalási rendszerrel. Tegye biztonságosabbá a téli gumi vásárlást és cserét, és válassza a gumi.hu webshopot!

„Azért vagyunk, hogy ügyfeleink biztonsággal közlekedjenek mindennap”

Az AKH missziója egy mondatban jól összefoglalható:

„Azért vagyunk, hogy ügyfeleink biztonsággal közlekedjenek mindennap”.

Az évszaknak megfelelő abroncshasználat csökkentheti a közúti balesetek kockázatát. A fagyos, havas felületű utakon történő közlekedés veszélyes nyári gumik használatával. Ezért fontos, hogy időben gondoskodjon a téli gumik beszerzéséről és cseréjéről!

Az AKH digitális újítása egyszerűvé, kényelmessé és biztonságossá teszi ezt a folyamatot. Online, érintésmentesen vásárolhatja meg a téli abroncs szettet és foglalhat időpontot a profi szervizműhelyek egyikébe. Nincs szükség otthon várni a futárt, hiszen az abroncs a kiválasztott szervizbe érkezik. Nem tudja tárolni a nyári gumikat? Nem probléma, hiszen az Abroncs Kereskedőház raktárbázisán biztonságban tudhatja a használaton kívüli abroncsokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában