Hirdetés

2022.05.25. 06:00

Kalandos gyereknap a megújult Balatoni Élményparkban, Csopakon!

Szezonnyitó gyereknapot szerveznek május 29-én vasárnap a Balatoni Élményparkban, Csopakon! A gyerkőcök kedvencében, a Mini City-ben vadonatúj tematikus kisházak, és egész nap ingyenes kisautó használat várja a legkisebbeket, emellett lesz légvár és arcfestés is!

Új élményelemek a Mini City kisvárosban 

A tavaly átadott Mini City kisváros egyre szebb és szórakoztatóbb! A vidám színekben pompázó tematikus kisházak idén újabb „szolgáltatókkal” bővültek: például egy autószerelő műhellyel és Mini City polgármesteri hivatallal. Több lett a kisautó is, és ehhez hosszabb úthálózat épült, amely így már a duplája a tavalyinak! 

A park nagy kedvencének számító kisvasút vidám füttyszóval szeli át a kisvárost, és áthalad az idei szezonra épült lámpás vasúti átkelőn. A Mini Cityben valóra válik a gyerekek álma, hiszen itt minden olyan, mint a való világban – csak sokkal színesebb és játékosabb! Nyárra a gyerekek birtokba vehetik majd a vadonatúj gyerek quad pályát is, ami egy teljesen különálló pálya lesz, szuper akkumulátoros quadokkal.   

Családbarát kalandpark, játékok földön, vízen, levegőben 

A Balatoni Élménypark méltán érdemelte ki a családbarát minősítést, hiszen a vendégeket gyönyörűen parkosított, egészséges környezet várja, egész nyáron izgalmas játékokkal, évről-évre új élményelemekkel, földön, vízen és levegőben! 

A kicsik legnagyobb kedvencei a Mini City mellett az akadálypályák, a vizes játékok, a kisvonat, valamint az óriás sakk, a játékvár, és a gokart. Az izgalmas kalandokból a nagyobbak és a felnőttek sem maradhatnak ki: őket óriás inga, extrém csúszás, adrenalin akadálypálya, biciklis drótkötélpálya is várja. 

A park tavaly megújult bisztrója finom süteményekkel, a la carte étlappal és minőségi kávékkal áll a vendégek rendelkezésére. A Park Bisztro szolgáltatásai belépőjegy nélkül is igénybe vehetők. 

Elérhetőségek és nyitva tartás:

Cím: Veszprém és Csopak között, a 73-as út mellett
T.: +36 20 946 0641
Web: www.balatonielmenypark.hu
Facebook: https://www.facebook.com/balatonielmenypark
Instagram:  https://www.instagram.com/balatonielmenypark/

Nyitva tartás: 

május 28. 29. (szombat, vasárnap): 10.00-18.00 óráig.
június 4.5. (szombat, vasárnap): 10.00-18.00 óráig. 
június 11-től minden nap: 10.00-18.00 óráig.
júliusban és augusztusban minden nap: 10.00-19.00 óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában