Hirdetés

2022.08.19. 05:00

Lakberendezés nyaralóban vagy hétvégi házban: kedves kis kiegészítők, és a terasz!

Forrás: FA-Centrum Veszprém Kft.

Dobd fel a nyaralót vagy hétvégi házat bájos kiegészítőkkel!

Ha a bútorokkal készen vagyunk, jöhet a lakberendezés! A hangsúly az apróságokon van. Ha igazán különlegessé és hangulatosság szeretnénk tenni a nyaralót vagy a hétvégi házat, akkor válasszunk egyedi, minőségi kis kiegészítőket, melyek illenek a házikó hangulatához. 

Lehet pl. hogy provenszi kiegészítőket, vintage stílusú tárgyakat, vagy népies kerámiákat szeretnénk elhelyezni, hogy a belső térben is visszaadjunk valamit a vidék hangulatából. Érdemes szétnézni a veszprémi Fa-Centrum lakberendezési áruház kínálatában, ahol a bútorok mellett számtalan egyedi, stílusos kiegészítő és ajéndéktárgy lelhető fel.

Forrás: FA-Centrum Veszprém Kft.

Kincsvadászat: nézz szét a kis lakberendezési üzletek és ajándékboltok kínálatában is! 

A polcokon a kínálat folyamatosan változik a hasonló üzletekben – kis szériás termékekről van szó, így gyakran előfordul, hogy minden egyes darab egyedi, és csak 1-1 db elérhető. Így aztán a dekorációk és dísztárgyak, konyhai kiegészítők kiválasztása egy igazi kincsvadászat lehet. Ellátogathatunk több vintage ajándékboltba is, akár régiség kereskedőkhöz is (ha kedveljük az ilyesmit) és szép lassan összeáll minden, amivel emberi léptékűvé és otthonosabbá varázsolhatjuk az üres tereket.

Forrás: FA-Centrum Veszprém Kft.

Na és mi kerüljön a teraszra vagy az erkélyre?

A teraszról és az erkélyről még nem esett szó, pedig a legtöbb nyaraló szerves része. Ki ne akarná a teraszon élvezni a nyári napsütést, a csendes és álmos reggeleket, a jókedvű és hangos esetéket? Nem is kell ehhez olyan sok minden a felejthetetlen nyári estékhez: szuperjó társaság, némi étel és ital, esetleg valamilyen társasjáték… 

Forrás: FA-Centrum Veszprém Kft.

Az elmaradhatatlan terasz és erkély bútor szett

Ja és persze egy kültéri étkező szett, ahol mindenki kényelmesen elfér! A kerti kiülő, kültéri bútor szett lehet pl. akácfából, trópusi meranti fából, de akár műrattanból, fémből, üvegből is. Kellhet még egy napernyő, az erkélyre pedig választhatunk valamilyen kisebb szettet, akár egy kis asztalkát két összecsukható székkel. Ne felejtsük el a napozóágyakat sem, de ha igazán természetközeli pihenést szeretnénk, akkor akár egy kényelmes színes függőágy is megteszi két nagy fa közé kifeszítve. 

Forrás: FA-Centrum Veszprém Kft.

Fa-Centrum Bútor és Lakberendezési Áruház

Veszprém, Orgona utca 1.

www.facentrum.hu

 

Címkék#fa-centrum

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában