Hirdetés

2022.09.19. 06:00

Töltsünk együtt három izgalmas napot és varázsoljunk közösen piknik hangulatot a Jutasi lakótelep házfalai közé!

A Jutasi Piknik és Olimpia rendezvényt 2021-ben szerveztük meg először hagyományteremtő szándékkal. Célunk volt, hogy a program beépüljön a köztudatba és 2022-ben, majd 2023-ban egyre nagyobb volumenű eseménnyé formálódjon. A VEB 2023 EKF támogatásával megvalósuló rendezvény által a lakótelep közösségi, kulturális és művészeti élete színesedett, a városrész szabadtéri programkínálata bővült.

A jelentős közösségteremtő erővel bíró program idén is tartalmas kikapcsolódási lehetőséget nyújt a látogatók számára. 
2022. 09. 23-án, pénteken 12.00-20.30-ig a Deák Iskola előtti parkban cirkuszi aktivitások, előadások, légi akrobatika figurák, zsonglőr trükkök, kötéltánc, arcfestés, lufihajtogatás és az Antwerpenből Elefsinába tartó Timecircus várja az érdeklődőket. A színpadon a Tűzmadarak, a Cirkollektív, a Légtorna és Légtánc Egyesület, a Kreatív kráter kör és tűzzsonglőr szórakoztatja a közönséget.

 

2022. 09. 24-én, szombaton 08.00-21.30-ig a Kálvin János parkban lesznek sport-és ügyességi bemutatók, aktivitások, játékok, versenyek, kézműves foglalkozás, közös torna és mászófal. A színpadon közreműködik Katus Attila, fellép FankaDeli és Zenekara, illetve nagyzenekaros koncertet ad Vastag Csaba és Vastag Tamás.

 

2022. 09. 25-én, vasárnap 10.00-19.30 óráig a Táborállás parkban gasztronómiai programokkal, kézműves foglalkozásokkal, bábelőadásokkal, ügyességi és logikai játékokkal, Cirkuládé sátorral és egzotikus állatsimogatóval várunk mindenkit. A színpadon bemutatkozik a Magamura Alkotóműhely, a Kabóca Bábszínház, az Ort-Ik Bábszínház, a Simorág Tánccirkusz és Pályi János. Az előadások után táncház következik.
Szeretettel várunk mindenkit a programokra!
Agóra Veszprém

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában