Hirdetés

2023.05.25. 17:27

TAKARÍTÓ, ÁRUFELTÖLTŐ, ÁRUKIÜTŐ, KARBANTARTÓ

PR-cikk

Munkavégzés helye: 8200 Veszprém, Almádi út 23. Goods Market Nagykereskedés

Családias környezetben, fiatalos, kis létszámú csapatban, 7-16 óráig tartó munkaidőben, szabad hétvégével, az alábbi pozíciók betöltésére, teljes munkaidős, 8 órás munkarendbe várjuk leendő kollégáink jelentkezését veszprémi nagykereskedésünkbe:

- takarító: a nagykereskedés raktárának, irodáinak, további helyiségeinek napi szintű takarítása valamint a kiskereskedelmi üzleteinkből visszaszállított papír és fólia hulladék kezelése, csoportosítása.

– árufeltöltő: a raktárba beérkező áru polcokra történő kihelyezése illetve a kiskereskedelmi üzleteink megrendeléseinek összekészítése

-    árukiütő: a kimenő áru számítógépen való rögzítése vonalkód alapján. A munkakör elvégzése fizikai munkát igényel, árumozgatással jár.

-    karbantartó: olyan ügyes kezű ezermester jelentkezését várjuk, aki apróbb javítási, karbantartási munkákat végez az épületben és épületen kívül, az üzletek környezetét és parkolóit rendben tartja, ezen kívül a Dunántúl-szerte elhelyezkedő üzleteinkben adódó karbantartási munkákat is elvégzi. Villanyszerelői végzettség nagy előnyt jelent!

Kérjük, hogy fényképes önéletrajzaikat a [email protected] e-mail címre küldjék.

Kevaimpex Zrt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában