hirdetés

2018.09.20. 06:00

30 felett is kell tanulni és fejlődni!

Ma – 2018-ban – már elkerülhetetlen, hogy kikerüljük az internet és a számítógép adta lehetőségeket, illetve sok ügyintézés már megköveteli a technikát.

Egyrészt, mint felhasználó sokszor kell használnunk internetes ügyfélszolgálatot, másrészt egyre jobban elvárt a munkahelyeken is a számítógépes alap tudás.

30 éves kor felett a szédületesen gyorsuló technikai fejlődés mellett, sokszor úgy érzik az emberek, hogy le vannak maradva és valószínű az ördögtől jövő dolog az egész.

A titok csak annyi, hogy meg kell tanulni, hogyan működik.

Ebben szeretnék segítségére lenni a 30 éves és e feletti korosztálynak az alapok megértésében. Megjegyzésként csak annyival tudnálak biztatni, hogy egyetlen egy dolog miatt váltottam a táncos-énekes álommunka tervemet informatikára, mert a kezdő fizetés is több volt már akkor, mint az akkori 4 havi fizetésem összesen.

Ez is egy szakma, meg kell tanulni ugyanúgy, mint bármi mást. A jelenlegi munkahelyedre is vagy a végzettséged alapján vettek fel vagy a munkahelyi betanulás során tanultad meg.

2-6 év alatt rengeteg informatikai képzést el lehet végezni, amivel ma az átlagkereset dupláját lehet elérni.

Lehetőséged van akár otthonról dolgozni, multinacionális cégeknél, ahol rengeteg bónusz és egyéb tárgyi illetve pénzbeli juttatás kaphatsz, vagy csak részmunkaidőben egy olyan szakmában, ahol magas a kezdő fizetés és óriási a kereslet rá.

Ne hagyd magad, legyél részese a tudásnak, és ne fordíts neki hátat!

A képzés részleteiről és a tematikáról itt tudsz olvasni: https://radnotimaria.hu/informatika-maskepp/

A képzésre jelentkezz minél előbb, mert korlátozott a férőhelyek létszáma (max 20 fő).

Facebook események

Alsóörsi induló szakkör:

Kövesd az oldalt, mert hamarosan Veszprémben is indulunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában