szponzorált tartalom

2019.04.01. 05:00

A JP Auto bemutatta a vadonatúj Mercedes-Benz GLE-t

Március 21-én mutatta be Magyarországon elsőként a JP Auto a teljesen megújult Mercedes-Benz GLE-t, mely a SUV kategória kiemelkedő képviselője.

A vendégek az etyeki Korda Filmstúdióba érkeztek, ahol animátorok által vezetett filmpark látogatással kezdődött a program, majd az este házigazdája, Dombóvári István invitálta a vendégeket a modell részletesebb megismerésére.

Az est fényét emelte a JP Auto két márkanagykövete: Rúzsa Magdi és Sebestyén Balázs.

Az új GLE már megtekinthető a JP Auto veszprémi márkakereskedésében (Gladsaxe u. 1.). Keresse munkatársainkat időpont-egyeztetés céljából!

Az új Mercedes-Benz GLE

Teljesen aktív E-ACTIVE BODY CONTROL futómű.

Az új, légrugózású, teljesen aktív E-ACTIVE BODY CONTROL futómű a leginnovatívabb, legintelligensebb futómű-technológiákat egyesíti, és lenyűgöző vezetési élményről gondoskodik.

A „Curve“ menetprogramban a gépkocsi aktívan bedől a kanyarban. Ez minimálisra csökkenti a keresztirányú erőket, és jól érzékelhetően növeli a komfortot és a dinamikát. A „Komfort“ menetprogramban a ROAD SURFACE SCAN a sztereó kamera segítségével érzékeli az úttest gépkocsi előtti részét. A rendszer ekkor úgy vezérli a rugóstagokat, hogy az út egyenetlenségein történő áthaladáskor jelentős mértékben csökkenjen a karosszéria mozgása. Emellett a „Sport“ és az „Offroad“ menetprogram is kiválasztható.

MBUX (Mercedes-Benz User Experience)

Az új GLE az első olyan SUV gépkocsi, amelyet a forradalmi MBUX infotainment-rendszerrel szereltünk fel. Többek között a természetes hang felismerésére képes hangvezérlésű rendszert, valamint egy érintőképernyőt tartalmaz, és minden úttal többet tanul meg a vezető szokásairól és preferenciáiról.

7 üléses változatban is

Első alkalommal igény szerint két nagyszerű kialakítású ülőhelyet kínáló harmadik üléssor rendelhető a GLE-hez. A beszállás gyerekjáték, az állítható második üléssornak köszönhetően pedig rugalmasan illeszthető a lábtér mérete.

Vezetői Segédrendszerek PLUS csomag.

Az opcionálisan rendelhető Vezetői Segédrendszerek PLUS csomag különösen hosszú utakon, de az átláthatatlan városi forgalomban is jól érzékelhetően megkönnyíti a vezetés feladatát. Az új GLE-hez a legújabb generációs csomag rendelhető, amely most még több közlekedési helyzetben nyújt támogatást: például torlódásban, kanyarok előtt, körforgalmakban és kereszteződésekben. Ráadásul az új GLE most még a gyakori megállással és elindulással járó forgalomban is autonóm módon követni tudja az előttünk haladó gépkocsit. Így az ismétlődő újbóli elindulás megterhelő feladatát is leveszi a vezető válláról.

Head-up Display

Az igény szerint rendelhető Head-up kijelző a szélvédőt lenyűgöző, digitális műszerfallá változtatja. Így mindig közvetlenül szem előtt lehetnek a fontos információk. Teljes figyelmével az útra és a közlekedési eseményekre összpontosíthat. A Head-up kijelző által létrehozott virtuális képet a rendszer a vezető természetes látómezejébe vetíti, amelyet az úgy érzékel, mintha a kép a motorháztető felett lebegne. Az új designú kijelzés nagy felbontásban és színesen jelenik meg.

MULTIBEAM LED fényszórók

Ismerkedjen meg igény szerint az intelligens fényelosztás teljesen új dimenziójával! A fényszórónként 84 különállóan vezérelhető LED a menetfény pontos és rendkívül gyors illesztését teszi lehetővé minden közlekedési helyzethez. Például bekanyarodáskor, kanyarokban vagy autópályán. A teljesen LED-es technológia emellett teljesen újszerű, lenyűgöző világításdesignt is biztosít, és valódi műalkotássá formálja a fényszórókat. Nappal és éjszaka egyaránt.

Utánfutó-manőverezés asszisztens.

Az igény szerint rendelhető Utánfutó-manőverezés asszisztenssel magabiztosabban és nyugodtabban manőverezhet tolatva – nehéz helyzetekben is. Az asszisztált kormányzás különösen azok számára jelent valódi megkönnyebbülést, akik még nem szereztek gyakorlatot az utánfutó-vontatásban. Az Utánfutó-manőverezés asszisztens max. 5 km/óra sebességig automatikusan szabályozza a vontató jármű bekormányzási szögét. A 360°-os kamera panorámaképének és a madártávlatból történő virtuális megjelenítésnek köszönhetően mindig szemmel tarthatja a gépkocsi környezetét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában