hirdetés

2019.06.26. 05:55

A JP Auto veszprémi szalonjába látogatott a Mercedes-Benz Dream Cars Roadshow

Mercedes-Benz álomautók, sportmodellek: a dinamizmus és az érzéki letisztultság lélegzetelállító kombinációja.

Szívdobogtató élmény, melyet a meghívott vendégek, a Mercedes-Benz Dream Cars Roadshow keretén belül megtapasztalhattak és testközelből átélhették a V8-as erőforrásokban rejlő tiszta erőt.

Kipróbálhatták a meglepően sokoldalú, összetéveszthetetlen AMG GT modellújdonságot: az új Mercedes-AMG GT 4 ajtós coupé egy lenyűgöző sportautó, teljesítményét egy elegáns négyajtós hétköznapi használhatóságával ötvözi.
Az eseményen továbbá részt vettek olyan csúcsmodellek, mint az A-osztály 35 AMG, E-osztály 53 AMG, S-osztály 450 Coupé, GLE 43 AMG Coupé, GLE 43 AMG Coupé és a G 63 AMG.
A program a Mercedes-Benz által képzett trénerek rövid elméleti oktatásával kezdődött, mely során hasznos információkat osztottak meg az autóban szükséges alapvető beállításokkal kapcsolatban. Ezután következett egy órás gyakorlati vezetéstechnikai tréning, mely ideje alatt a vendégek biztonságos körülmények között próbálhattak ki a különböző vészhelyzeti szituációkat.

A program zárásaként egy közúti vezetés várt a vendégekre, mely igazi élményautózást nyújtott számukra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában