szponzorált tartalom

2020.07.24. 05:00

A kerékpár webshop féktelen tekergésre csábítja

A kerékpár webshop virtuális polcain megtalálhatja mindazt a kiegészítőt, kelléket vagy éppen komplett bringa típust, amit keres. Országúti céljai vannak, mert imádja a sebességet? Trekking biciklire vágyik, hiszen lételeme a terepfelfedezés? Vagy fitness variációra fáj a foga, amivel sportos külsőre tehetne szert? Ha eldöntötte, hogy pontosan milyen fajtájú kerékpárt keres, akkor ráfókuszálhat a konkrét gyártókra, márkákra és a lehetőségekre.

Bicycle shop, rows of new bikes. Equipment and accessories for cycles. Sport store

Ha hobbi biciklis akkor búcsút inthet az országúti modelleknek?

Akadnak olyan előítéletek a témában, amik valamiképp beivódtak a köztudatba, pedig semmiféle valóságalapjuk nincsen.

Ilyen hoax az is, hogy aki csak hobbiból tekereg, az maradjon meg a városi szerkezeteknél. Országúti vagy treking? Ugyan, minek?

Ha már hallotta ezt a kijelentést, akkor a legjobb, amit tehet, ha elfelejti. Minden egyes szavát. Lehetőleg azonnal. Mert hogy ennek a megnyilatkozásnak fikarcnyi köze sincs a valósághoz.

És hogy erre mi a bizonyíték, az adott szavunkon kívül? A kerékpár webshop kínálata. Ha a hobbi biciklizőknek nem terem országúti kerékpár, akkor vajon miért fedezhető fel a bringák kategóriái között “hobbi” szekció?

Milyen érdekes…

És tényleg. Bármilyen fajtájú konstrukcióra voksolhat, szabadidős mozgolódóként is. Hiszen miért ne imádhatná hétvégenként a sebességet? Miért ne falhatná a kilométereket vagy éppen miért ne ugrathatna a közeli erdő ösvényein?

A gyártók nem sajátították ki a termékeiket, és általában több kivitelben kínálják őket. A szabadidős elképzelésekhez megfelelő, kevésbé felszerelt modelleken túl extra profi variációk is zsákmányolhatóak.

A legjobb példa erre az acél és a karbonvázas országúti bicikli. A kerékpár webshop palettájában mindkettőt megtalálhatja. Az acél variáns azoknak tökéletes, akik hobbiként tekintenek a gyors tekerésre. Míg a versenyzőknek evidencia a karbonváz preferálása.

A kerékpár webshop minden biciklis problémát megold

Túl a konkrét bringa típusokon a webáruházban kiegészítőket, kellékeket is beszerezhet a teljesség elérése érdekében. Mini pumpa, csere belső vagy éppen szerelő szett nélkül nem érdemes elindulnia, még rövidebb túrákra sem. Ám ha alaposan felkészül a kevésbé pozitív eshetőségekre, akkor nem érhetik negatív meglepetések a legvadabb terepviszonyok közepette sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában