egészen egyszerű

2018.01.17. 14:36

Az adósságrendező hitel lényege (hirdetés)

Az adósságrendező hitel neve elárulja a lényegét is: olyan hitelkonstrukció, amivel rendezhetjük szerteágazó adósságainkat.

46989099 - business loan from a bank employee. finance concept

Sokan több hitelt is fizetünk egyszerre, vagy olyan, régi típusú kölcsönnel rendelkezünk, aminek feltételeivel ma már eszünkbe sem jutna aláírni a hitelszerződést. Ilyen és ehhez hasonló esetekben jelent megoldást az adósságrendező hitel, aminek felvételével egyszerűsíthetjük pénzügyeinket, ráadásul csökkenthetjük havi kiadásainkat is! Kérj visszahívást Partnerünktől itt!

Tegyük fel, hogy van egy lakáshiteled, egy személyi kölcsönöd és egy hitelkártyád, amiknek a havi törlesztése komoly gondot okoz, sőt, esetenként teljesen lenullázza a családi kasszát. Ha adósságrendező hitelt veszel igénybe, az eddigi kiadásaid akár meg is felezheted! Az igénylés első, és legfontosabb feltétele az, hogy rendelkezz egy olyan ingatlannal, amit be lehet vonni a hitel fedezetének. A többi kritérium pénzintézetenként eltérhet egymástól, de a felvételéhez általában szükséges, hogy a jövedelmed jóval magasabb legyen, mint az adósságrendező hitel havi törlesztőrészlete, emellett nem lehet semmilyen köztartozásod sem. Az egyéb, szokásos követelmények, amik minden bank minden hiteltermékénél megjelennek, itt is kötelezőek, azaz magyar állampolgárság, 18. életév betöltése és a bejelentett lakcím elengedhetetlen. Ha a követelményeket tudod teljesíteni, akkor az adósságrendező hitellel csakis olyan előnyökre tehetsz szert, amik leegyszerűsítik a pénzügyeidet, sőt, komoly összegeket is megspórolhatsz a hitel teljes futamidejét tekintve! Gyakorlatilag biztos lehetsz benne, hogy ezt a döntést nem fogod megbánni! Kérj visszahívást Partnerünktől itt!

Ha Neked is szükséged lenne arra, hogy könnyebbé tedd az anyagi helyzetedet, és ezt egy adósságrendező hitel felvételével oldanád meg, akkor az igénylés benyújtása előtt mindenképp hasonlítsd össze az elérhető lehetőségeket! Oldalunkon pár kattintással megteheted, és kiválaszthatod a legmegfelelőbbet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában