szponzorált tartalom

2018.11.30. 09:25

Életre kel a történelem az Experidance előadásában

Egyes jelenetekben akár százan is táncolnak majd egyszerre a színpadon az Experidance Ezeregyév Generációk előadásában, december 21-én este a Veszprém Arénában.

A nagyszabású produkció a társulat bemutatkozó előadásának, az Ezeregyévnek a látványos újrateremtése

A nagyszabású produkció a társulat bemutatkozó előadásának, az Ezeregyévnek a látványos újrateremtése. Az előadás egy időutazás, ahol a Teremtő Ádámot és Évát vezeti végig a magyar történelem évszázadain. A mostani előadásban az egyes szerepeket az évek során alakító táncművészek sorra a színpadra lépnek majd, sok Éva, sok Ádám, több Lucifer, angyalkák és ördögök láthatók majd.

A nagyszabású produkció a társulat bemutatkozó előadásának, az Ezeregyévnek a látványos újrateremtése

Az előadás azonban nem csak ezért különleges: ez volt az országban az első néptánc alapokra helyezett egész estés műsor. Története és cselekménye van, táncban kifejezve. Román Sándor – az előadás rendezője és koreográfusa- az ExperiDance-szel, az előadás bemutatóján egy új műfajt teremtett, ami azóta is estéről-estére nézők százait, ezreit ülteti le a nézőtérre, Magyarországon és a nemzetközi porondon egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában