szponzorált tartalom

2019.01.30. 11:41

Északi Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet

A diákszövetkezetek sikeres példáját követve 2017 júliusától a szövetkezeti törvény módosításának következtében lehetővé vált a nyugdíjasok szövetkezeteken keresztül történő visszafoglalkoztatása, mely amellett, hogy kedvezően hat a nyugdíjas korú állomány szociális életére, biztonságos és szervezett formában lehetőséget teremt a növekvő munkaerőhiány kiküszöbölésére.

Közvetlenül a jogszabály módosítását követően jött létre az első országos lefedettségű szövetkezet hálózat, melynek négy szövetkezete közül a Dunántúl Balatontól északra eső területeit az Északi Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet koordinálja.

Szervezetünk a munkaerő piacon aktív nyugdíjas korosztály számára teremti meg annak lehetőségét, hogy tagjai a szaktudásukat, megszerzett munkatapasztalatukat tovább kamatoztathassák, ezzel kiegészítő jövedelemhez juthassanak. Észak-Dunántúl összes megyeszékhelyén, valamint megyénkben Pápán is állandó ügyfélszolgálattal és profi csapattal állunk érdeklődőink rendelkezésére. Szövetkezetünk másfél éves fennállása alatt eddig közel 2.000 beíratott taggal bővült és 350 partnerkapcsolatot épített ki.

Partnereink Veszprém megyében leginkább a KKV szektorból kerülnek ki, azonban sikeresen teljesítünk nagyobb vállalatoknak, multiknak is. Igyekszünk a munkaerő kereslet és kínálat oldalát a lehető legjobban összehangolni, és olyan lehetőségeket biztosítani nyugdíjas tagjainknak, amit egyéb elfoglaltságaik mellett is szívesen végeznek. Lehetőségeink igazodnak a korosztály elvárásaihoz, elérhetőek kifejezetten komoly szaktudást igénylő, illetve akár részmunkaidőben végezhető könnyű fizikai ajánlatok is. Elégedetten tapasztaljuk, hogy dolgozó nyugdíjasaink száma folyamatosan növekszik, és egyre többen jelentkeznek hozzánk ajánlás útján.

Célunk, hogy ezen korosztály tudását és tapasztalatait kamatoztatva hasznos és értékes közösséget teremtsünk, és a szövetkezeti forma előnyeit kihasználva sikeresen hozzájáruljunk partnereink mindennapjaihoz.

Elérhetőségeink:

Területi vezető

Képli Dóra

+36 20 571 7352

Ügyfélszolgálat

Szalai Melinda

+36 20 349 4646

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában