hirdetés

2019.07.26. 09:28

Ezek lesznek az elkövetkezendő évek ékszertrendjei

A megfelelő esküvői ékszerek kiválasztása mindig nagy kihívás elé állítja a párokat, hiszen a karikagyűrűknek minden szempontból tökéletesnek kell lenniük, és meg kell felelniük az aktuális divat követelményeinek.

gold jewelry bracelets on gold background

Az ékszertrendekről az Affianced ékszerészét kérdeztük, aki elmondta, hogy továbbra is nagy hangsúly helyeződik a minőségi alapanyagokra, azok ugyanis nagymértékben meghatározzák a gyűrűk ellenálló-képességét, tartósságát. Ezen felül természetesen újdonságok is várhatók, amik viszont elsősorban az ékszerek kinézetét fogják érinteni. A szakember elmondása szerint a fehér aranyból készülő termékek népszerűsége továbbra is nőni fog, de az elkövetkezendő években a gyűrűkben egyre gyakrabban kombinálásra fognak kerülni a rose gold vagy más, különleges színben pompázó ötvözetek. Erre az ad magyarázatot, hogy a kínálat továbbra is bővülni fog az egyedi kialakítású darabokkal, a készítők pedig egyre inkább elrugaszkodnak majd a jól bevált sémáktól. Míg korábban nem is volt kérdés, hogy az esküvői ékszerek egyszínűek legyen-e, néhány év múlva már szinte végtelen lesz a lehetőségek tárháza. Az Affianced ékszerészének véleménye szerint egyre több pár fog élni az egyedi gyűrűkészítés lehetőségével, mert egyre határozottabb, precízebb elképzeléseik lesznek arról, hogy milyen gyűrűket szeretnének felhúzni egymás ujjára. Ami pedig a díszítettséget illeti, egyre változatosabb igények fognak megjelenni – mondanunk sem kell, hogy elsősorban a hölgyek részéről, akik már most is előszeretettel ragaszkodnak ahhoz, hogy a gyűrűpárból az övéket gyémántkő berakás díszítse. Ez valószínűleg a jövőben sem lesz másképp, amiből egyenesen következik, hogy a karikagyűrűk akár egészen jelentős különbözőséget fognak mutatni. Ami pedig mindenképp változás lesz, az az egyre kreatívabb, egyre különlegesebb színek, formák, minták megjelenése, melyek tökéletesen illenek a házasulandók egyéniségéhez, stílusához. Az ismertető jegyek kihangsúlyozása minden eddiginél erőteljesebb lesz, amit természetes az esküvői gyűrűválasztás is tükrözni fog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában