szponzorált tartalom

2019.11.06. 05:00

Fejlesztés a Sümegi Ipari Parkban

A TOP 1.1.1- 15-VE1-2016-00007 azonosítószámú projekt keretében a Sümegi Ipari Park fejlesztése valósul meg, amelynek során az Eitner úton egy kétszintes irodaház valamint egy csarnok építése történik meg a hozzá kapcsolódó kiszolgáló létesítményekkel (út, kerítés, parkoló). A beruházás a Széchenyi 2020 program keretében, 600 034 674 Ft támogatási összeg felhasználásával valósul meg.

A közel 600 m2 összterületű inkubátorházban irodák, tárgyalók, szociális helyiségek, tárolók, konferencia terem és az épület üzemeltetéséhez szükséges helyiségek kerülnek elhelyezésre.

Az 1000 m2-es csarnoképület földszintes téglalap alaprajzú épület, kialakítása acél keretszerkezettel, beton pontalapokkal, és acél vértezetű hőszigetelt szendvicspanel fal és tetőfedéssel történik.

A Sümegi Ipari Parkban megvalósításra kerülő projekt lehetőséget teremt a vállalkozások telephely igényeinek kiszolgálására, elősegítve a foglalkoztatási szint növelését.

További információk: http://iparipark.sumeg.hu/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában