hirdetés

2020.06.08. 00:10

Fuss, kerékpározz, kempingezz, túrázz!

Kerékpározz, kempingezz, túrázz vagy fuss a szabadba, a ruházatot és felszerelést webáruházunkban 40% – 60% kedvezménnyel tudod megvásárolni.

A Dare2b márka a sportban aktív fiatalos generáció igényeit kielégítve a legújabb fejlesztésű, színekben gazdag, vízálló, lélegző, strech, technikai alapanyagból készült biciklis alsó és felső ruházat és mezek. Dare2b kiváló minőségű akciós kerékpáros ruházat teljes angol kínálata. Válaszd ki magadnak a legjobb modelleket.

Regatta kemping termékek minden, ami egy jó kiránduláshoz sátorozáshoz nélkülözhetetlen megtalálható kínálatunkban. Regatta angol gyártó népszerű a kempingezők körében. Tervezd meg, indulj el, vár a természet! A Regatta sátrak, hálózsákok megadják a teljes komfortot, hogy kényelmesen érezd magad a szabadban. A kemping kiegészítők segítik, hogy a kempingezés igazi élvezet legyen!

Ha strandolni mész, vagy csak a parti sétáláshoz keresel, egy könnyebb darabot bomba árakon válogathatsz Női férfi és gyerek pólók, Női fürdőruhák, férfi fürdőnadrágok, és a teljes Tavaszi Nyári kollekció között.

Ne maradj le akcióinkról! Nézz körbe www.streetsport.hu webáruházunkban és rendelj kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan több száz akciós termék közül online.

Várjuk a hívásodat a +36-70/9314-810 számon:

Hétfő-csütörtök: 10:00 – 15:00-ig

Péntek: 10:00 – 14:00-ig.

Szombat-vasárnap: ügyfélszolgálatunk szünetel

E-mailt is írhatsz ide: [email protected] és pár órán belül válaszolunk neked.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában