szponzorált tartalom

2018.10.10. 05:00

Gamer Day a virtuális világ kedvelőinek a Balaton Plazában!

2018.október 13-án várunk minden érdeklődőt a kicsiktől a nagyokig a Balaton Plazába, ahol megannyi érdekes és izgalmas játékot próbálhattok ki! Ezen a napon ismert youtuberekkel is találkozhattok Isti és Unfield személyében, akik dedikálni is fognak.

Ízelítőként a következő játékokkal tesztelhetitek tudásotokat:

Xbox One Játékok:

Játszottál már valaha Need for Speed-el, MotoGP-vel, Driver-er, vagy Project Gotham Racing-gel? A sportautók, versenyek és száguldás kedvelőinek most itt a vadonatúj Forza Horizon 4. Próbáld ki te is!

Az új FIFA19-el lehetőséged nyílik arra, hogy élethűbb közönség előtt te legyél a legjobb. Most még több játékmódban gyakorolhatod a védekezést és kapuralövést, ráadásul akár edzőként is bizonyíthatsz.

Inkább a retro hangulatú játékokat kedveled? A Cuphead-ben Hollywood aranykorának rajzfilmjeibe csöppenhetsz. A főszereplő, Cuphead bemerészkedik az Ördög Kaszinójába, ahol elveszít egy fogadást. A történet előrehaladtával neked kell törlesztened az adósságot. Vajon sikerül?

Every bottle defines you, a Mortal Kombat széria folytatása, a DC rajongók kedvence: ne hagyd ki az Injustice 2-t: 29 hős, plusz kütyük, elvetemült arcok és rengeteg bunyó.

Ha már gyerekkorodban is imádtál építeni a Lego a te játékod. Veterán legósoknak kötelező kipróbálni.

Forza Motorsport VII: A legújabb Forza Morosport, egy igazi realisztikus autóversenyzős játék, 450 tökéletesen kidolgozott autóval. Most aztán bőgetheted a motort a sorozat egyik legjobb kiadásában! Padlógázzal előre!

Xbox One Kinect Játékok:

Inkább a csípőd mozgatnád az ujjaid helyett? A Just Dance a tánc kedvelőinek nyújt feledhetetlen kikapcsolódást. Riszálásra fel!

A Kinect Sport Rivals-ban megalkothatod saját avatárodat, majd jöhet a jetski, sziklamászás, céllövészet. Ki lesz a legkeményebb?

Autósszimulátor állomásunkon pedig megtapasztalhatod a száguldás és a csak és kizárólag a száguldás imádóinak.

VR játékok:

A Valve Corporation által fejlesztett játék, „The Lab” új szintre emeli a 3D világát. Ha felteszed a szemüveget, soha nem akarsz majd visszatérni a valóságba.

A Subnautica az Unknown Worlds Entertainment túlélőjátéka, érdemes benne elmerülni, szó szerint, hiszen ez a játék egy óceánnal borított bolygón játszódik.

Kipróbálhatod a Minecraft-ot is, amely már a megjelenése előtt milliós példányban kelt el. Nincsenek megkötések, csupán a kreativitásodon múlik, mivé alakítod a világot.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, gyere el te is a Balaton Plazába!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában